met handjes en voetjes

Wie zijn wij?

Onze naam zegt het al: Atelier met handjes en voetjes is gespecialiseerd in het maken van afdrukken van handjes en voetjes.

Wij maken al ruim 15 jaar op ambachtelijke wijze unieke afdrukken van het handje of voetje van je kindje in massief zilver of brons. Een uniek en blijvend kraamcadeau.

Daarnaast zijn wij ook het adres voor exclusieve persoonlijke sieraden. Unieke ontwerpen, passend bij elke wens.

Heb je na het bekijken van onze website nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Tot ziens!

Team Met Handjes en Voetjes

Zo werken wij

afdrukken

Het afdrukken is heel eenvoudig. In het afdruksetje zit een handleiding, op deze site vind je ook een instructievideo.

ambachtelijke verwerking

Elk materiaal heeft zijn eigen werkwijze. Wij werken daarom samen met verschillende gieters, goudsmeden en digitale professionals. Vanzelfsprekend zijn we zelf ook goudsmid en hebben we ons eigen meesterteken.

verzenden

Natuurlijk weten we dat de afdruk een kostbaar bezit is. Wij hebben daarom speciale afspraken met onze logistieke partner waardoor de aangetekende verzending met veel zorg plaats vindt.

archief

Van alle handjes en voetjes die bij ons gemaakt zijn, wordt een afdrukmal gemaakt. Al deze mallen worden bij ons in het archief 10 jaar bewaard. Heb je ooit een product van ons afgenomen? Ook na enkele jaren kunnen wij nog sieraden maken.

 

Gepatenteerd afdrukproces

Dankzij een innovatiesubsidie hebben wij een unieke afdrukklei kunnen laten ontwikkelen.

Met een eenvoudig proces kun je zelf een zeer gedetailleerde afdruk maken van het handje of voetje. Deze afdrukklei is zeer huidvriendelijk.

Ben je niet tevreden over de gemaakte afdruk? Je kunt dan heel gemakkelijk het proces herhalen, totdat je de afdruk hebt waar je trots op bent.

 

Het perfecte afdrukje van je kleintje maak je zo:

 

Stap 1:
Verwijder de sleeve met gebruiksaanwijzing. Open daarna het bakje en haal alle materialen er uit.

Stap 2:
Kneed de klei totdat deze soepel en goed vormbaar is. Maak hiervan een langwerpige bol en leg deze in het plastic bakje.

Stap 3:
Neem nu het plastic plaatje en leg deze met MH&V leesbaar op de klei. Druk het goed aan totdat alle lucht eruit is en de klei vlak verdeeld is in het bakje.

Stap 4:
Plaats het blote voetje of handje in de klei en maak een afdruk van ongeveer 1,5 cm diep. Als je niet tevreden bent kun je stap 1 tot en met 3 herhalen.

Stap 5:
Leg het plastic plaatje met MH&V leesbaar voorzichtig terug op de klei. Hierdoor word het afdrukje goed beschermd. Sluit het bakje met de deksel af.

Stap 6:
Het afdrukje is verzendklaar en kan in het doosje samen met het retourformulier naar ons worden teruggestuurd.

 

 

Bekijk ook ons instructiefilmpje!

 

 


2,5k+

handjes en voetjes afgedrukt


75

trouwringen


24/7

bereikbaar

Enkele reacties

“Een beeldje laten maken van de handen van ons gezin. Hij is helemaal super geworden en we zijn er erg blij mee. Zowel wij als de kinderen vonden het erg leuk om te doen. Een echte aanrader!.”

Chantal Schurkens

“In April ringen met voetjes voor mij en mijn partner laten maken. We zijn super tevreden en heel blij met het resultaat. Zeker een aanrader en een mooie herinnering aan een prachtige tijd… Therese bedankt voor de goede service en de snelle levering!”

Beau Palm

“Van alle drie onze kinderen laten maken! Zeker van de middelste heel speciaal omdat zij een sterretje in de hemel is.
Met veel zorg gemaakt en een blijvend aandenken.”

Karin Veldhuizen

“Een prachtig bloemetje uit brons laten maken van de vingerafdrukken van ons bijzondere gezin. Een speciaal cadeau. Atelier met handjes en voetjes heeft goede service verleend: Meedenkend met mijn wensen, snel en hartelijk. Absoluut een aanrader! Bedankt Atelier met handjes en voetjes!!!.”
Dionne Weijers

uw browser is niet geschikt voor deze website!

Please upgrade today!