sculpturen

hard stenen sokkel

Het kiezen van materialen vinden wij enorm belangrijk. Producten moeten mooi zijn, maar ook duurzaam en eerlijk. Daarom hebben wij vanaf het begin al heel bewust gekozen voor de prachtige blauwsteen, als hardstenen sokkel onder het brons. Deze steen komt uit onze regio, de Ardennen (onze favoriete vakantiebestemming), twee uur rijden hier vandaan. Maar voor ons is het nóg belangrijker dat het uit een groeve komt waar gegarandeerd geen kinderarbeid plaats vindt. Want dat zouden we echt niet over ons hart kunnen krijgen.

handje in brons

Pasgeborene tot en met 3 maanden 135
4 tot en met 12 maanden 155
13 maanden en ouder vanaf 175

voetje in brons

Pasgeborene tot en met 3 maanden 135
4 tot en met 12 maanden 155
13 maanden en ouder vanaf 175

overige materialen

Standaard worden de beeldjes afgeleverd op een sokkel van belgisch hardsteen. Uiteraard kunnen we ook sokkels leveren in andere natuurlijke materialen. Informeer naar de mogelijkheden.

Bollebuik in brons

Wij hebben een nieuwe betaalbare methode om die mooie bollebuik van jou in brons te kunnen maken. Het resultaat is een unieke combinatie van techniek en ambacht. De buik wordt met een 3D shoot vastgelegd en ambachtelijk in brons vorm gegeven. 

Het massief brons gegoten sculptuur wordt op een hardstenen sokkel gemonteerd. De afmeting is in totaal ongeveer 30 cm. Zo kun je het mooi overal plaatsen, en kun je terugkijken naar die bijzondere tijd.

opdrachten op maat

Ook voor een handje of voetje in volledig 3D kunt u bij ons terecht. Dit kun je niet zelf, hiervoor moet je echt naar ons atelier komen of desgewenst komen wij naar jouw locatie. Wij gieten dit vervolgens in massief brons of zilver, zoals op deze foto te zien is.

Heb je een speciale wens of gelegenheid? Neem gerust contact met ons op, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

uw browser is niet geschikt voor deze website!

Please upgrade today!